Takip Et

SON DAKİKA

Müdür müsün, kabadayı mı?

16 Kasım 2016, Çarşamba 06:45

     


Aydın’da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yedieylül Merkezi Müdürü Aydın Nasuhbeyoğlu’nun, SGK İl Binası önünde tartıştığı bir vatandaşa kafa atarak burnunu çatlattığı öne sürüldü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Hükümet Bulvarı’ndaki SGK Aydın İl Müdürlüğü önünde, geçtiğimiz cuma günü mesai bitiminde yaşandı.

İddiaya göre, Veysipaşa Mahallesi’nde esnaflık yapan Memduh Yıldırım (44), bir arkadaşıyla dükkanından çıkarak Hükümet Bulvarı’na geldi. Yıldırım, SGK binasının köşesinden döndüğü sırada, bir anda burnuna aldığı darbeyle yere yığıldı. Yıldırım, çevredeki trafik polislerinin ve vatandaşların çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burnunun çatladığı tespit edilen Memduh Yıldırım, tedavisinin ardından taburcu edilerek Efeler Polis Merkezi Amirliği’ne şikayette bulundu.

Memduh Yıldırım, “Olay, biz dükkandan çıkıp SGK binasının köşesinden döndüğümüz sırada yaşandı. Sanırım arkadaşımın küfürlü konuşması nedeniyle sinirlenmiş. Olay bir anda yaşandığı için ben ne olduğunu fark etmedim. Burnum kanlar içinde yere yığılmışım. Bu kişi de beni bırakıp gitmiş. Kafam yere daha sert çarpsa ölebilirdim. Hala, zaman zaman burnum kanıyor. İşlerimle uğraşamaz hale geldim. Sosyal Güvenlik Kurumu’nda müdür olduğunu sonradan öğrendiğim bu kişinin yanındaki şoförü de bana ağır küfürler etti” dedi.

"HATIRLAMIYORUM, İŞİM VAR BENİM"

Şikayet üzerine, polis tarafından ifadesine başvurulan SGK Yedieylül Merkez Müdürü Aydın Nasuhbeyoğlu’nun, “İki kişi alkollüydü. Birisi bana küfür etti. Sinirlenip tokat attım” dediği öğrenildi.

Telefonla ulaştığımız Nasuhbeyoğlu, iddiaları reddetti. Olayı sorduğumuz Nasuhbeyoğlu, önce “Kim dedi onu size? Yok öyle bir şey, yalan söylemişler” yanıtını verdi. Konunun ayrıntılarını aktardığımızda ise “Ben öyle bir şey hatırlamıyorum. İşim var benim” diyerek telefonu kapattı. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler