Takip Et

SON DAKİKA

Kalp nakli bekleyen polis memuru vefat etti

16 Kasım 2016, Çarşamba 15:49

     


Didim’de kalp yetmezliği hastalığı bulunan ve 1 yıldır nakil için kalp bekleyen 45 yaşındaki polis memuru Ahmet Lüle, hayatını kaybetti.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Altınkum Polis Merkezi Amirliği bünyesinde uzun yıllardır görev yapan ve son dönemde Didim Devlet Hastanesi’nde hastane polisi görevinde bulunan 45 yaşındaki Ahmet Lüle, geçen yıl kalp krizi geçirdi. Tedavi gördüğü Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kalp yetmezliği teşhisi konulan ve kalp nakli olması gerektiği söylenen Ahmet Lüle, yaklaşık 1 yıldır büyük bir umutla kendisine uygun bir kalp bulunmasını bekledi.

İKİNCİ KRİZ

Dün akşam saat 19.30 sıralarında göreve gelmek için evden çıkmaya hazırlanan polis memuru Ahmet Lüle, ikinci kez kalp krizi geçirdi. Kendisine telefonla ulaşamayan çalışma arkadaşları tarafından yerde yatar vaziyette bulunan Lüle, 112 Acil Servis ekiplerince Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Söke Fehime – Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne sevk edilen polis memuru Ahmet Lüle, hastaneye 5 kilometre kala kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Lüle’nin cenazesi, Söke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evli ve 1 kız çocuğu babası olan 45 yaşındaki Ahmet Lüle’nin cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Afyonkarahisar’a gönderildi. (EDİZ VERDİOĞLU)

 







 
Son Eklenen Haberler