Takip Et

SON DAKİKA

Direk çukuruna sıkışan çocuk güçlükle kurtarıldı, babası şikayetçi oldu

16 Kasım 2016, Çarşamba 21:48

     


İncirliova’da elektrik dağıtım firmasının elektrik direği dikilmesi için kazdığı ve etrafını betonla çevirdiği ancak önlem almadığı çukura düşen 8 yaşındaki Enes akengin saatlerce kurtarılmayı bekledi. Küçük çocuğun babası, elektrik dağıtım firmasından şikayetçi oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Acarlar Mahallesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. İlkokul öğrencisi 8 yaşındaki Enes Akengin okuldan eve döndüğü sırada elektrik dağıtım firmasının kazdığı, etrafını betonla doldurduktan sonra güvenlik önlemi almadan kurumaya bıraktığı çukura düştü. Küçük çocuğun sesini duyan çevreden geçen vatandaşlar itfaiye, 112 acil servis ve polis ekiplerine durumu bildirerek yardım istedi. Çukur etrafındaki beton çeşitli araç gereçlerle kırılmak istense de başarılı olunamadı.

KEPÇEYLE İMDADINA YETİŞTİ

Bu sırada cadde üzerinde kepçesiyle çalışma yapmakta olan kepçe operatörü Bülent Esen, kepçesiyle çukuru genişletti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çukura sıkışan çocuk, saatler sonra kurtarıldı. Olay yerinde bekleyen sağlık görevlileri Akengin’e yaptığı müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Minik Enes’in babası Gökhan Akengin, çukuru kazdıktan sonra bölgede önlem almadığını ileri sürdüğü elektrik dağıtım firmasından şikayetçi oldu. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler