Takip Et

SON DAKİKA

Kaza mağdurları, 45 gündür ifadelerinin alınmasını bekliyor

16 Ekim 2016, Pazar 13:52

     


Karacasu’nun Çamköy Mahallesi Muhtarı Hüseyin Şimşek’in geçen ay geçirdikleri kazadan yaralı kurtulan oğlu ve torunu, olayın ardından hastane polisi tarafından ifadelerinin alınmamasına ve kazanın üzerinden 45 gün geçmesine rağmen hala ifade için çağrılmamalarına isyan etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Edinilen bilgiye göre kaza, Karacasu -Başaran Mezarlığı yakınlarında 2 Eylül Cuma günü saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Gülşah Kıroğlu'nun (23) kullandığı 09 CCB 39 plakalı otomobil ile Hüseyin Şimşek (25) idaresindeki 09 H 7146 plakalı araç Karacasu Nazilli karayolunda çarpıştı. Aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve şerit ihlali yaparak kazaya yol açtığı iddia edilen Gülşah Kıroğlu ile arkadaşları Aylin Canbudak (23) ve Eda Araz (17) yaralandı. Diğer aracın sürücüsü Hüseyin Şimşek ile babası Erdal (45), kız kardeşi Kübra ve kuzeni Başak Şimşek de yaralı olarak Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada araç sürücüsü Hüseyin Şimşek’in diz kapağı, babası Erdal Şimşek’in kalça kemiği ve bacağı kırıldı.

KATİ RAPORU ALINMADIĞI İÇİN CEZA DAVASI AÇILAMIYOR

Bir hafta hastanede tedavi gören baba oğul, kazanın üzerinden 45 gün geçmesine rağmen hala ifadelerinin alınmadığını belirterek, ''Kazadan sonra hastane polisi ifademizi almadı. Olayın üzerinden 45 gün geçtiği halde ifadeye de çağrılmadık. Olayın ardından kazaya sebebiyet veren karşı taraftan bir Allah’ın kulu arayıp da ‘Geçmiş olsun, özür dileriz’ demedi. Ben ve babam büyük zarar gördük. Bir an evvel ifadelerin alınıp kati raporun çıkması lazım ki ceza davası açılabilsin. Kati rapor alınmadığı için savcı dava açamıyor. Maddi manevi zarar içindeyiz. Karşı taraftan da şikayetçiyiz. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Dosyamız hala karakolda bekletiliyor. Kazadan sonra hastane polisinin ifade alması gerekiyordu. Alınmadığı gibi, kazaya karışan karşı tarafın alkol testi yapılıp yapılmadığını sorduğumuzda, hastane polisi, 'Size mi soracağız' şeklinde şaşırtıcı bir cevap verdi. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” diye konuştu.

AMBULANSLAR YARIM SAAT BEKLETİLDİ

Kazada oğlu ve torunları yaralanan Çamköy Muhtarı Hüseyin Şimşek, kazadan sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarının da yaralıları hastaneye nakletmek için yarım saatten fazla beklemesine anlam veremediğini söyledi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler