Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli'deki kardeşler cinayetinde tutuklama

16 Eylül 2017, Cumartesi 22:28

     


Nazilli'de 25 gün önce öldürülen Erhan ve Ercan Herdem kardeşler cinayetinin katil zanlılarından Vedat D. ile evinde saklandığı ileri sürülen sevgilisi Nihan B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli'ye bağlı Muammer Aksoy Mahallesi'nde 22 Ağustos 2017 tarihinde yaşanan Erhan ve Ercan Herdem kardeşler cinayetinin katil zanlısı Vedat D. ile evinde saklandığı iddia edilen sevgilisi Nihan B., İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışması sonucu yakalanmıştı. Dün Nazilli'ye getirilen 2 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından sorgu işlemleri için Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştü. Bu akşam Nazilli Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılan sanıklar, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

CİNAYETİN PERDE ARKASINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Vedat D. ifadesinde üzerine atılı suçu kabul ederken, 2 kardeşle aralarında uyuşturucu yüzünden sorun çıktığını ve bu yüzden öldürdüğünü iddia etti. Adliye'de ifadesi alınan Vedat D., Erhan ve Ercan Erdem kardeşlerle daha önce uyuşturucu işi yaptıklarını, kendilerinden en son 'kristal' diye tabir edilen metamfetamin maddesi satın aldıklarını, fakat 2 kardeşin kendilerine metamfetamin yerine limon tozu sattıklarını belirtti. (VEYSEL KARAHAN)

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler