Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli'de iki kardeşi öldüren zanlı yakalandı

16 Eylül 2017, Cumartesi 02:50

     


Nazilli’de 24 gün önce öldürülen Erhan ve Ercan Herdem kardeşler cinayetinin şüphelisi olarak aranan 30 yaşındaki Vedat D., İzmir’de düzenlenen operasyonla yakalandı. Gece yarısı Nazilli'ye getirilen Vedat D., sağlık kontrolünün ardından sorgusu için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli'ye bağlı Muammer Aksoy Mahallesi'nde 22 Ağustos 2017 tarihinde yaşanan Erhan ve Ercan Herdem kardeşler cinayetinin şüphelilerinden biri yakalandı. İki kardeşi öldürdükleri gerekçesiyle savcılık tarafından haklarında arama kararı çıkartılan Vedat D. ve Fuat D.’yi yakalamak için başlatılan çalışmalarda sona gelindi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ekipleri tarafından günler süren takip sonucunda İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde saklandığı tespit edilen şüphelilerden Vedat D. (30), polisin başarılı operasyonuyla kıskıvrak yakalandı. Bir diğer cinayet şüphelisi Fuat D.’nin ise yakalanmasının an meselesi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheli Vedat D., İzmir'e giden Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Gece yarısı Nazilli'ye getirilen cinayet şüphelisi, sağlık kontrolünün ardından sorgu işlemleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

OLAYIN GEÇMİŞİ

22 Ağustos tarihinde Nazilli'ye bağlı Muammer Aksoy Mahallesi'nde bulunan Nazilli Gıdacılar Çarşısı yakınlarında yerde hareketsiz yatan iki kişiyi fark eden bir vatandaş, durumu polise bildirmişti. Adrese gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, 35 TAY 59 plakalı otomobilin birkaç metre ilerisinde yerde yatan iki kişinin pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğünü belirlemişti. Yapılan kimlik tespitinde hayatını kaybedenlerin Erhan ve Ercan Herdem isimli iki kardeş olduğu gün yüzüne çıkmıştı. Cinayeti çözmek için harekete geçen polis, cinayet şüphelilerinin iki kardeş olan Vedat ve Fuat D. olduğunu belirlemişti. (VEYSEL KARAHAN)







 
Son Eklenen Haberler