Takip Et

SON DAKİKA

Resmi kıyafetle gasp etmiş, sonra olay yerinde mesai yapmış!

16 Temmuz 2017, Pazar 16:18

     


Nazilli'de evine girdiği 82 yaşındaki Nadire Akdemir'i darp ederek altınlarını çalan şüphelinin polis memuru İsmail G. olduğu öğrenildi. Olay günü resmi polis kıyafetiyle yaşlı kadının evine giren şüpheli, yaşlı kadını vahşice darp ettikten sonra gasp etti. Daha sonra da hiç birşey olmamış gibi olay yerine sevk edilen ekiplerle mesaisine devam ettiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheli polis memuru, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli'de 10 Temmuz günü Yıldıztepe Mahallesi 142 Sokak'ta 82 yaşındaki Nadire Akdemir'in evine girerek yaşlı kadını darp eden ve 5 bilezik, 1 gerdanlığını çalan kişinin, adliye lojmanlarında görevli polis memuru İsmail G. olduğu tespit edildi. Başından darp edilerek ağır yaralanan yaşlı kadın Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

RESMİ KIYAFETLE GASP ETTİ, SONRA OLAY YERİNE GELDİ

Olayla ilgili çalışma başlatan Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Grup Amirliği ekipleri, olayın şüphelisini 5 gün sonra belirledi. Adliye lojmanlarının 60 metre ilerisinde yaşanan olayla ilgili olarak güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, darp ve yağma olayını adliye lojmanlarında görevli polis memuru İsmail G.’nin yaptığını tespit etti. Resmi kıyafetiyle yaşlı kadını gasp ettiği belirtilen şüphelinin, daha sonra soğuk kanlı bir şekilde olay yerine sevk edilen polislerle birlikte olay yerinde mesai yaptığı ortaya çıktı. Polis Memuru İsmail G.'nin evli ve 1 çocuk babası olduğu, ayrıca 20 yıllık memur olduğu bildirildi. Yaşlı kadının evinin, şüpheli polisin nöbet tuttuğu adliye lojmanlarına sadece 60 metre uzaklıkta olması da dikkat çekti.

EMNİYETTE SUSMA HAKKINI KULLANDI

Gece saatlerinde evinde gözaltına alınan İsmail G. emniyetteki ifadesinin ardından Nazilli Adliyesi'ne getirildi. Emniyette susma hakkını kullanan şüpheli polis, adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesi tamamlanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Nazilli E Tipi Kapalı Cazaevine gönderildi.

(VEYSEL KARAHAN) 

Yaşlı kadını gasp eden polis çıktı

HABER VİDOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler