Takip Et

/>

SON DAKİKA

'Binbir Surat' yakalandı

16 Mayıs 2017, Salı 12:17

     


“Binbir surat” lakabıyla tanınan ve 13 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi Ömer E., Nazilli’de çaldığı telefonu satmaya çalışırken suçüstü yakalandı. Nazilli’deki ilk işinde ele geçirilen Ömer E.’nin üzerinde, farklı kişilere ait 3 ayrı kimlik ve 3 sürücü belgesi çıktı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çok sayıda suçtan aranan Ömer E.’yi, çaldığı telefonu satmaya çalışırken yakalandı. İddiaya göre, Ömer E., pazartesi günü sabah saatlerinde Nazilli’ye giderek bir otele yerleşti. Kendini Tarık Konca ismiyle tanıtan Ömer E., bir iş yerinde de gardiyan olduğunu söyledi. Burada çalışan bir personelin telefonunu çalan Ömer E., kayıplara karıştı. Şikayet üzerine harekete geçen Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kameraları inceleyerek tespit ettikleri Ömer E.’yi, telefonu satmaya çalışırken suçüstü yakaladı. Ömer E.’nin üzerinde milli eğitim, maliye ve benzeri kurumlara ait çok sayıda kurum kimliği, 3 ayrı kişiye ait kimlik, 3 ayrı kişiye ait ehliyet, yüklü miktarda sahte döviz ve Türk lirası, 17 sim kart ve 17 kredi kartı ele geçirildi.

Nazilli’ye geldiği ilk gün yakayı ele veren ‘Binbir Surat' lakaplı Ömer E.’nin, cezaevinden firar ettiği, hırsızlık, dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik gibi 13 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Tanınmadığı illere giderek hırsızlık ve dolandırıcılık yapan Ömer E.’nin, farklı kimlikler kullandığı için bugüne kadar yakalanmadığı belirlendi.

Ömer E., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler