Takip Et

SON DAKİKA

Mermer ustası intihar etti

15 Kasım 2016, Salı 18:39

     


Efeler’de bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 39 yaşındaki mermer ustası Muhsin Aslan, kendini dut ağacına asarak intihar etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Çeştepe Mahallesi Hayvan Pazarı mevkiinde bugün saat: 14.00 sıralarında meydana geldi. Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki polis kontrol noktasının arkasında bulunan boş arazide dut ağacına aslı vaziyetteki bir kişi gören vatandaşalar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aslan’ın hayatını kaybettiğinin belirledi. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri, yaklaşık 2 saat inceleme yaptı. Cumhuriyet savcısıyla birlikte yapılan incelemenin ardından Aslan’ın cenazesi asılı olduğu yerden indirildi. Muhsin Aslan'ın cesedi, otopsi için ADÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Efeler'in Yeniköy Mahallesi’nde oturduğu ve mermer ustası olduğu öğrenilen Muhsin Aslan’ın olay yerine gelen yakınları büyük üzüntü yaşadı. Aslan’ın işinde gücünde birisi olduğunu belirten yakınları, intihar etmesine anlam veremediklerini ifade etti. Aslan’ın evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler