Takip Et

SON DAKİKA

Sevinçleri kursaklarında kaldı

15 Ekim 2016, Cumartesi 19:05

     


Efeler’de beş katlı bir apartmanın son katındaki dairede çıkan yangında, korku dolu anlar yaşandı. Evin boş olması olası bir faciayı önlerken, evin yeni satın alındığı ve sahiplerinin bugün taşındıkları öğrenildi. Komşularının haber vermesiyle olay yerine gelen aile, gözyaşlarına boğuldu.

Yangın, Meşrutiyet Mahallesi 2069'uncu sokak 25 numarada bulunan Emek Apartmanında saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Daireden yükselen dumanları gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Doğalgaz hattının açık olduğu dairede yaşanabilecek herhangi bir patlama riskine karşı, çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Binanın mutfak bölümünden başladığı tahmin edilen yangında, binada oturan vatandaşlar ve mahalleli korku dolu anlar yaşadı. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek, yoğun çabalar sonucu yangını söndürdü. AYDEM ve Enerya Gaz yetkilileri de olay yerine gelerek, herhangi bir olumsuzluğa karşı binanın elektrik ve doğalgaz hattını kapattı. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından, itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. Olay yerinde bulunan polis ekipleri ise yangın ile ilgili inceleme başlattı.

BUGÜN TAŞINDIKLARI EVDE YANGIN ÇIKTI

Uzun süredir boş olan dairenin geçtiğimiz günlerde Ersan-Bincan Uçar çifti tarafından satın alındığı öğrenildi. Genç çiftin bugün sabah saatlerinde yeni aldıkları evlerine taşındıkları ifade edildi. Eşyaları odalara çıkaran çift, yemek yemek için Yeniköy'de bulunan ailelerinin yanına gitti.

GÖZ YAŞLARI İÇERİSİNDE SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINI İZLEDİ

Komşularının haber vermesiyle olay yerine gelen Uçar çifti, evlerinin alevler içinde olduğunu gördü. Komşularına sarılan Bircan Uçar, gözyaşları arasında yanan evlerini izledi. Öte yandan Uçar çiftinin 5 yıl önce evlendiği, uzun süredir ev alma hayali kurdukları öğrenildi. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında, evde büyük maddi hasar oluştu. (HAKAN AKIN)

AYDIN'DA YANGIN PANİĞİ YAŞANIYOR

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler