Takip Et

SON DAKİKA

Aynı adamı ikinci kez dolandırmak isteyince yakalandı

15 Haziran 2017, Perşembe 11:44

     


Efeler’de yaşayan 65 yaşındaki Mehmet Y.’yi 4 ay önce 60 bin lira dolandıran Itır B., aynı adamı bir kez daha dolandırmak üzereyken yakalandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Telefon dolandırıcılığı yöntemiyle haksız kazanç elde eden bir şüpheli Efeler’de yakalandı.

İddiaya göre, Ovaeymir Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Y.’yi 4 ay önce telefonla arayan bir şüpheli, kendisini savcı olarak tanıtıp “Adın FETÖ soruşturmasına karıştı” diyerek para istedi. Yaşlı adam evini satarak 60 bin lirayı dolandırıcıya teslim etti. Olayın ardından dolandırıldığını anlayan adam polise başvurdu.

Polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelileri arama çalışmalarını sürdürürken aynı kişi, Mehmet Y.’yi bir kez daha aradı. Bu kez dolandırıcıların oyununa gelmeyen Mehmet Y., polis ekiplerine haber verdi.

Polis ekiplerinin yönlendirdiği Mehmet Y., kendini arayan kişiye Ovaeymir Sağlık Ocağı’nın yanındaki arazide çarşamba günü saat 17.00’de buluşma sözü verdi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri de bölgede tertibat aldı.

Parayı almak üzere olay yerine gelen Itır B. (35), kıskıvrak yakalandı. Şüpheli Itır B., emniyetteki işlemlerinin ardından Aydın Adliyesi'ne sevk edildi. (NACİ ERİŞ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler