Takip Et

SON DAKİKA

Sevgililer Günü kutlaması acı bitti

15 Şubat 2018, Perşembe 03:03

     


Sultanhisar’da meydana gelen trafik kazasında sevgililer günü kutlamasından dönen Mahmut Yıldırım'ın (22) ve Nazan Bahşi’nin (34) içersinde bulunduğu hafif ticari araç, Ömer Yıldız idaresindeki TIR’a arkadan çarptı. Mahmut Yıldırım ve Nazan Bahşi olay yerinde can verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Aydın-Denizli Karayolu Atça Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sevgililer Günü’nü kutlayan Mahmut Yıldırım (22) ile bir çocuk annesi Nazan Bahşi (34), Mahmut Yıldırım’ın kullandığı 09 CAD 77 plakalı hafif ticari araç ile Nazilli istikametine giderken, Ömer Yıldız yönetimindeki 15 HG 206 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, araç sürücüsü Yıldırım'ın ve yolcu Nazan Bahşi'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. TIR sürücüsü Ömer Yıldız, polis tarafından gözaltına alındı. Polis ve Jandarma ekipleri başka kaza olmaması için yolda önlem aldı.

 

İBRE 143 KİLOMETREDE TAKILI KALDI

Polis ekipleri ibrenin 143 kilometrede takılı kaldığını belirledi. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemelerinin ardından hayatını kaybeden Yıldırım ve Bahşi’nin cenazeleri Nazilli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kaza haberini alan Mahmut Yıldırım ve Nazan Bahşi’nin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (DUYGU DİLEK)

Aydın'da feci kaza: 2 ölü


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler