Takip Et

SON DAKİKA

İş adamları yapılanmasına yönelik davada 3 tahliye

14 Kasım 2017, Salı 20:29

     


FETÖ/PDY'nin Nazilli ilçesinde iş adamları yapılanmasına yönelik 22'si tutuklu 110 sanığın yargılandığı davada mahkeme heyeti, 3 sanığın tahliyesine karar verdi. Heyet, tutuklu sanıklardan Emrah İnce, Zikri Erkan ve Mehmet Reşat Orasan'ın tahliyesine karar vererek duruşmayı 23 Mart'a erteledi.

 

22'Sİ TUTUKLU 110 SANIK YARGILANIYOR

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) iş adamları yapılanmasına yönelik 22'si tutuklu 110 sanığın yargılanmasına devam edildi. Aydın 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, Aydın Gençlik Merkezi Fethi Sekin Duruşma Salonu'nda görülen davaya bazı tutuklu ve tutuksuz sanıklarla taraf avukatları ve sanık yakınları katıldı.

 

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Duruşma öncesinde salonun çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı, sanık yakınlarının üzerleri arandıktan sonra salona girmelerine izin verildi. Sanıklar ve taraf avukatlarının savunmalarını tamamlamasının ardından mahkeme heyeti ara kararını açıkladı. Heyet, tutuklu sanıklardan Emrah İnce, Zikri Erkan ve Mehmet Reşat Orasan'ın tahliyesine karar vererek duruşmayı 23 Mart'a erteledi.

 

SANIKLAR HAKKINDA 7,5 YILDAN 15 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENİYOR

Cumhuriyet Savcısı Ahmet Göçmen tarafından hazırlanan ve Aydın 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede sanıklar hakkında 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor. (AA)







 
Son Eklenen Haberler