Takip Et

SON DAKİKA

Karacasu'da kaymakamlık hizmetlisi ByLock'tan gözaltına alındı

14 Kasım 2016, Pazartesi 14:28

     


Karacasu’da 15 Temmuz darbe girişimin ardından Fethullahçı Terör örtü ve Paralel Devlet Yapılanması FETO/PYD kapsamında yürütülen operasyonlar kapsamında daha önce gözaltına alınan Kaymakamlık’ta görevli bir hizmetli, ByLock kullandığı iddiasıyla ikinci kez gözaltına alındı.

15 Temmuz FETO Terör Örgütü operasyonları kapsamında Karacasu’da başlatılan ilk dalga operasyonlarda gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkemede denetimli serbestlikten yararlandırılarak serbest bırakılan Milli Eğitm kadrosunda görevli, Kaymakamlık'ta hizmetli olarak çalışan Süleyman Taktakoğlu, ByLock kullandığı iddiasıyla ikinci kez gözaltına alındı. Taktakoğlu’nun Emniyet'teki sorgusu tamamlandıktan sonra mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

Daha önce FETO/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan İlçe Kaymakamı Yavuz Gül’ün dışında, esnaf, polis ve Milli Eğitim kadrosunda görevli toplam 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Operasyonların sürdüğü ilçede yeni gözaltıların gelebileceği öğrenildi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler