Takip Et

SON DAKİKA

Azraile çalım attı

14 Kasım 2016, Pazartesi 12:03

     


Karacasu’nun Ataköy Mahallesi’nde Mehmet Ersoy’a ait tek katlı evin üzerine alüminyum çatı yapmak için çıkan, evli ve bir çocuk babası Halil Döner (33), havaya kaldırdığı profilin yüksek gerilim hattına dokunması sonucu elektrik akımına kapıldı. Döner, elektrik çarpması ile çatıdan aşağıya, ev sahibinin üzerine düştü, ardından da bahçedeki gübre yığınının üzerine savruldu. Çatı ustasının yardımına koşanlar, Döner'i bir süre yerde sürükleyerek vücudundaki akımı toprağa atmasını amaçladı. Ardından da özel otomobilleri ile hastaneye yetiştirdi. Bir hafta Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Döner, hayata döndü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TOPRAKTA SÜRÜKLEDİLER

Olay Karacasu’nun Ataköy Mahallesi’nde Mehmet Ersoy isimli vatandaşın evinde geçtiğimiz hafta meydana geldi. İddiaya göre Halil Döner, komşusu Mehmet Ersoy’un tek katlı evinin üzerine profil çatı yapmak için çıktı. Yukarıdan geçen yüksek gerilim hattını fark etmeyen Halil Döner, profili havaya kaldırdığı sırada yüksek gerilim hattına dokundu ve elektrik akımına kapıldı. Elektrik çarpması ile birlikte kendisini aşağıda bulan Döner, evin sahibi Mehmet Ersoy’un omzuna oradan da hayvan gübresinin üzerine düştü. İlk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı. Döner’i kurtarmak için toprağın içinde sürükleyen vatandaşlar, ambulans gelmesini beklemeden demirci ustasını Karacasu Devlet Hastanesi’ne götürdü. Karacasu Devlet Hastanesi’nden 112 Acil Servis ambulansı ile Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Döner, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

ALLAH BENİ ÇOCUĞUMA BAĞIŞLADI

Elektrik çarpması sonucu kolunda ve bacağında yanıklar oluşan Döner, bir hafta sonra hastaneden taburcu edildi. Eşine ve çocuğuna kavuşan Döner, yüksek gerilim hattına dokunan profil nedeniyle çarpıldığını kabul etmedi, kaynak makinesinin bozulması sonucu akıma kapıldığını söyledi. Döner, “Elektrik akımına kapıldığımı biliyorum, gerisini hatırlamıyorum. Beni kurtarmak için toprakta sürüklemişler.Ölümden döndüm. Verilmiş sadakam varmış. Allah beni çocuğuma ve sevdiklerime bağışladı. Elektrik, kolumdaki ve bacağımdaki damarı patlatmış. 'Aksi halde ölürdün' dediler. Elektriğin vücudumdan çıkması hayatımı kurtardı” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler