Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü görevden alındı

14 Ekim 2016, Cuma 22:09

     


Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2 bin 800 personeli FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle görevden uzaklaştırdığını açıklamasının ardından Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı'nın da görevden alındığı öğrenildi. Bylock programı kullanığı gerekçesiyle Aydın'da görev yapan 22 öğretmenin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Fethullahçı Terör Örgütü ve Parelel Devlet Yapılanması'nın 15 Temmuz tarihindeki hain darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu sabah itibariyle 2 bin 800 personeli görevden aldığını duyurmasının ardından Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı'nın da görevden alındığı öğrenildi. 2014 yılından bu yana Kuşadası'nda görev yapan, daha önceki yıllarda Kuşadası'nda Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü görevini de yürüten Yapıcı'nın bu sabah itibariyle görevden alındığı bildirildi.

Öte yandan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı çalışmalar kapsamında görevden alınan 2 bin 800 öğretmen içinde Aydın'dan 22 öğretmenin olduğu ifade edildi. Görevden alınan öğretmenler MEB sistemi üzerinden kendilerine ait şifrelerle görevden alınıp alınmadığını öğrenebiliyor. (MEHMET ÇALIK)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler