Takip Et

SON DAKİKA

Kangal cinsi köpek kolunu parçalıyordu

14 Ekim 2016, Cuma 15:19

     


Efeler’in Danişment Mahallesi’ndeki arkadaşlarına ziyarete giden Merve Kömürcü (25) ve Naim Kömürcü (33) çiftine kangal cinsi bir köpek saldırdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler'de önceki gün saat 20.30 sıralarında gerçekleşen olayda motosikletleriyle arkadaşlarına ziyaret giden çifte, mahalledeki bir evin önünden geçerken kangal cinsi bir köpek saldırdı. Motosikleti kullanan Merve Kömürcü’nün sağ kolundan ısıran köpek, yaklaşık 100 metre boyunca genç kadının kolunu bırakmadı. Eşinin de yardımıyla köpekten uzaklaşan genç kadın Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Merve Kömürcü, “Köpek, birkaç gün önce de başka birini ısırmış. Köpeğin sahibi de özür dilemeden suçu bize atıyor. Köpek dişlerini koluma batırdı. Hastaneye gittiğimizde kuduz, tetanos ve ağrı kesici iğne vuruldum. Ben hayvan severim. Evimde de iki tane köpeğim var. Ama orada çocuk da olabilirdi. Sahibinin cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Uzun kollu ceket giydiği için kolunun parçalanmadığını ifade eden Kömürcü, “Motosikleti durdursaydım köpek beni parçalayacaktı. Köpeğin sahibi de hayvanları çalınacağı için köpeği bağlamıyormuş” diye konuştu. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler