Takip Et

SON DAKİKA

Didim'de bıçaklı kavga: 1 yaralı

14 Haziran 2018, Perşembe 19:34

     


Didim'de 2 kişi arasındaki kavgada bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayın şüphelisi ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Olay, Efeler Mahallesi, Ege Caddesi ile Devekıran Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, Serdar G. İle Ufuk D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine Serdar G., yanındaki bıçakla Ufuk D.’yi kalbine yakın bölgeden bıçaklayarak yaraladı. Ufuk D., aldığı bıçak darbesiyle bir anda kanlar içinde yerde kalırken, şüpheli Serdar G. ise motosiklet ile olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören çevre sakinleri, durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan ağır yaralı Ufuk D., ilk müdahalesinin ardından Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ufuk D.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Çevre esnafın ifadelerine başvuran ekipler, yaptıkları çalışma ile olayın şüphelisi Serdar G.’yi Cumhuriyet Caddesi’nde kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli Serdar G., Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler