Takip Et

SON DAKİKA

Okullarına gitmek isteyen öğretmenler ölümden döndü

14 Mart 2018, Çarşamba 11:40

     


Efeler’de görev yaptıkları okula gitmek için otomobilleriyle yola çıkan öğretmenler kaza yaptı. Kazada ikisi öğretmen 4 kişi yaralandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Kaza İmam Hatip Kavşağı’nda dün sabah saatlerinde meydana geldi. Batı Aydın Bulvarı’ndan İmam Hatip Kavşağı’na girmek isteyen Meziyet Arpacı’nın kullandığı 09 ACV 92 plakalı otomobil ile Erkan Durak’ın kullandığı 19 HD 553 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kaza sonrası kontrolden çıkan kamyonet orta refüje çıkarak durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Meziyet Arpacı, Işıl Ateş ile kamyonet içerisinde bulunan Fatih Durak ve Enes Bekdur ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

 

Kazada otomobilde bulunan Meziyet Arpacı ve Işıl Ateş’in Köşk Akçaköy İlkokulu’nda öğretmenlik yaptıkları ve okullarına gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Meslektaşlarının kaza yaptığı öğrenen öğretmenler hastaneye giderek bilgi aldı. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler