Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası’nda ruhsatsız silah ve uyuşturucu ele geçirildi

14 Şubat 2018, Çarşamba 13:31

     


Kuşadası’nda polisin yaptığı kontroller sırasında 2 adet silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Olaylarla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, ilçenin giriş ve çıkışlarında yaptıkları rutin yol uygulamasında şüphelendikleri bir aracı durdurdu. İçerisinde Z.S., K.B. ve M.A.'nın bulunduğu araçta ve şüphelilerin üzerinde arama yapan polis ekipleri, Z.S.’nin üzerinde marka ve modeli silinmiş 7,65 mm. çapında tabanca, bu tabancaya ait bir adet şarjör ve 3 adet fişek ile K.B.’nin üzerinde 2,33 gram esrar maddesi ele geçirdi. Araçta bulunan M.A.’nın ise yapılan genel bilgi taraması (GBT) sorgulamasında arandığı tespit edildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

 

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri de görevlilerce tanınan ve takibi yapılan şüpheli U.A.’nın üzerinde yaptıkları aramada ruhsatsız 6,35 mm. çapında bir adet tabanca, tabancaya ait bir adet şarjör ve iki adet fişek ele geçirdi. Ayrıca şüpheli T.E.’nin üzerinde yapılan aramada ise 0,74 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli de gözaltına alındı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler