Takip Et

SON DAKİKA

Genç doktor kalbine yenik düştü

13 Kasım 2016, Pazar 12:12

     


Aydın’da ve İzmir’de 2011 yılından bu yana doğal tıp ve sağlıklı estetik terapileri konularında hizmet veren Atestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm.Dr. Ulaş Bağatır(40), İzmir Alsancak'daki muayenehanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Olay, İzmir'in Konak İlçesi'ne bağlı Alsancak Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde bulunan Hisarönü Apartmanı’nın ikinci katındaki Uzm.Dr. Ulaş Bağatır'a ait muayenehanede gece saatlerinde meydana geldi. Uzm.Dr. Bağatır, gece son hastasını tedavi etmesinin ardından kalp krizi geçirdi. Bağatır'ın telefon çağrılarına cevap verilmemesi üzerine muayenehaneye gelen yakınları, Bağatır'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Bağatır'ın cesedi kesin ölüm nedeni belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Ege Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Yapılan otopsi sonucu kesin ölüm nedeni kalp krizi olarak belirlenen Bağatır’ın, bugün ikindi namazına müteakip İzmir Balçova’daki Uğur Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa defnedileceği öğrenildi.

Ani ölümüyle yakınlarını ve sevenlerini yasa boğan, Adnan Menderes Üniversite’sinde görevli Prof. Dr. Reyhan Demir Bağatır'ın eşi olan Uzm.Dr. Ulaş Bağatır, 3 çocuk babasıydı. Uzm.Dr. Ulaş Bağatır, ozon terapisi, doğal tıp ve sağlıklı estetik terapileriyle, birçok Aydınlı ve İzmirli hastanın tedavi olmasını sağladığı bildirildi. (MURAT TAN)

 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler