Takip Et

SON DAKİKA

Trafik polisi ağaçtan düşüp öldü

13 Temmuz 2018, Cuma 23:31

     


Bodrum’da evinin bahçesindeki ağacı budadığı sırada dengesini kaybederek aşağı düşen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü mensuplarından trafik polisi 48 yaşındaki Şahin Dilek, hayatını kaybetti. Dilek’in ölümü Bodrum ve Didim’deki sevenlerini derinden üzdü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Olay, Bodrum Yokuşbaşı Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Uzun yıllar Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği’nde görev yapan ve geçtiğimiz yıllarda Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğine tayin olan 24 yıllık polis memuru, evli ve iki çocuk babası Şahin Dilek (48), evinin bahçesindeki ağaç dallarını budamak için duvara tırmandı. Ağaçları budarken dengesi kaybederek 2,5 metre yükseklikten aşağı düşen Dilek'in karın bölgesine ağaç dalı saplandı. Eşi Gül Dilek ve komşularının bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan Dilek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hastaneye gelen Dilek'in eşi ve yakınlarını, meslektaşları sakinleştirmeye çalıştı. Öte yandan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile Bodrum Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'da hastaneye gelerek bilgi aldı. Ege Bölgesi'ndeki trafik polislerine eğitim veren usta motosiklet eğitmeni, ‘Redkit’ lakaplı Şahin Dilek’in ölümü Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü mensupları başta olmak üzere Bodrum ve Didim’deki sevenlerini derinden üzdü.

İki ay içerisinde emekliliğini isteyeceği öğrenilen Şahin Dilek'in cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler