Takip Et

SON DAKİKA

Askerden izne geldi traktörün altında kaldı

13 Temmuz 2018, Cuma 17:33

     


İncirliova’da askerden izne gelen Ali Yoldaş, kullandığı traktörün altında kaldı. Vatandaşlar Yoldaş’ı traktörün altından kurtarmak için seferber oldu. Saatler sonra traktör altından kurtarılan Ali Yoldaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, İncirliova Arpedere Mahallesi Mezarlık mevkiinde akşam saatlerinde meydana geldi. Askerden Arpedere Mahallesi’ndeki baba evine izne gelen Ali Yoldaş, bahçelerinden traktörle odun sarmaya gitti. Burada bilinmeyen bir nedenle traktörün direksiyon hakimiyetini kaybeden Yoldaş ve küçük kardeşi devrilen traktörünün altında kaldı.

Sesi duyan mahalle halkı olay yerine koştu. Ali Yoldaş’ı kendi imkanlarıyla kurtaramayan mahalleli durumu sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen Aydın Büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşlar genci kurtarmak için seferber oldu.

Saatler sonra traktör altından kurtarılan Ali Yoldaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ali Yoldaş ve kardeşi Arda Yoldaş’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler