Takip Et

SON DAKİKA

Zamlar sahte kimyagerleri artırdı

13 Haziran 2019, Perşembe 11:52

     


Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda artan alkol fiyatları nedeniyle sahte içki üretimi yapanlara yönelik çalışmalarını artırdı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İnsan sağlığına olumsuz etkileri olan ve turizm sezonunun hareketlenmesiyle birlikte, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri sahte içki üzerinde çalışmalarını artırdı. Bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler, sahte alkol üretimi yapıldığı ifade edilen Cumhuriyet Mahallesi’nde bir eve baskın düzenledi. Operasyonda, 40 litre etil alkol, 6 litre viski, 5 litre votka, 20 litre rakı, 2,5 litre şarap, alkol yapımında kullanılan 4 şişe gliserin, 3 şişe anason yağı, 1 şişe votka, 1 şişe cin aroması ve 29 adet boş rakı şişesi ele geçirildi. Sahte ürünlere el konulurken, konuyla ilgili U.S. isimli zanlıya da 5607 SKM suçundan gerekli işlemler devam ettiği ifade edildi.

Ayrıca, polis ekipleri Didim ilçe girişinde şüpheli bir araçta arama yaptı. Araçta yapılan arama neticesinde bidonlar içerisinde 210 litre etil alkol ele geçirildi. Araç şoförü D.G. gözaltına alınırken, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Vergi Müdürlüğü personeli çağrılarak gerekli incelemeler yapıldı. Etil alkollere İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından el konulurken, araç sürücüsü D.G.’ye idari para cezası uygulandı (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler