Takip Et

SON DAKİKA

Sürpriz yaparken ölümden döndü

13 Şubat 2018, Salı 09:07

     


Nazilli’de yaşayan 21 yaşındaki Mehmet Cingöz, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için sevgilisine sürpriz yapmak isterken, çıktığı etarmit kaplı çatıdan bir alt katın teras balkonuna düştü. Terasta mahsur kalan ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmayı bekleyen Cingöz, kendi çabalarıyla aşağı inmeyi başardı.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Olay, Yeni Sanayi Mahallesi’nde saat: 21.00 sıralarında meydana geldi. Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi sevgilisine sürpriz yapmak isteyen Mehmet Cingöz (21), hazırladığı balon ve çiçeklerle, altı katlı apartmanın ikinci katın etarmit kaplı teras çatısına çıktı. Burada dengesini kaybeden genç aşık, bir alt katın teras balkonuna düştü. Mehmet Cingöz’ün düştüğünü gören arkadaşı, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve polis ekibi, Cingöz’ün sağlık durumunun iyi olduğunu belirledi ve düştüğü kattaki ev sahiplerinin evde olmaması nedeniyle mahsur kalan Cingöz’ü kurtarmak için harekete geçti.

 

“HER ZAMAN ÇIKTIĞIM YERDİ”

Balkonda mahsur kalan genç, itfaiye ekiplerinin kurtarmasını beklemeden, balkon demirlerine tutunarak aşağı inmeyi başardı. Sevgilisine sürpriz yapmak istediğini söyleyen genç aşık, “Her zaman çıktığım yerdi, nasıl oldu anlamadım. Demirler vardı onlara tutunup kendimi aşağı attım” dedi. Olaydan şans eseri yara almadan kurtulan Mehmet Cingöz, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler