Takip Et

SON DAKİKA

Cami minaresinde intihar girişimi

12 Ekim 2017, Perşembe 14:17

     


Efeler’de bunalıma giren bir kişi Ramazanpaşa Camisi'nin minaresine çıkarak intihar etmek istedi. Adının Sadrettin A., olduğu öğrenilen genç adam birlikte yaşadığı Rabia A., ve polisin ikna çabalarıyla çıktığı yerden indirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)                                                      

Olay, Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi’ndeki tadilat halinde olan Ramazanpaşa Camisi’nde 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre birlikte yaşadığı Rabia A.’nın kendisini eve almamasına sinirlenen Sadrettin A., minareye çıkarak intihar etmek istedi. Minare şerefesinden bir ayağını sarkıtan genç adamı görenler durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sadrettin A.’yı indirmek için uzun süre dil döken polis başarılı olamayınca camiye birlikte yaşadığı Rabia A., getirildi.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de Sadrettin A.’nın atlama ihtimaline karşı minarenin alt kısmında önlem aldı. Camiye küçük çocuğuyla gelen Rabia A., Sadrettin A.’ya seslenerek aşağı inmesi konusunda ikna etti. Sadrettin A.’nın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu ileri sürüldü. Polis nezaretinde aşağı indirilen Sadrettin A., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

 

Cami minaresindeki kurtarma operasyonunu merak eden vatandaşlar olayı cep telefonlarıyla kaydetmeye çalıştı. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler