Takip Et

SON DAKİKA

Çine’de aranan 2. zanlı da tutuklandı

12 Nisan 2021, Pazartesi 19:15

     


Çine’de kaçırdıkları A.D.’yi darp ettikten sonra cep telefonu ile bir miktar parayı gasp eden ve olaydan sonra kayıplara karışan zanlı polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı Haşim Erkun çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(FOOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!)

Çine'nin Karakollar Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, A. D. darp edilmiş ve Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Olayın aydınlatılması için Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı titiz çalışma sonucu olayın faillerini belirledi. Çine Sanayi Sitesi'nden araca bindirilerek Karakollar Mahallesi'nde darp olayı gerçekleştirdiği belirlenen 2 kişinin yakalanması için ekipler çalışma başlattı. Çalışmalar sonucu önce Eray Kuyucu yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Darp edilen A.D.'nin cep telefonunu ile 130 lira parasını gasp eden ikinci zanlı Haşim Erkun da bugün hakim karşısına çıkartıldı. Erkun, 'kasten yaralama, nitelikli yağma ve kişiyi hüviyetinden yoksun kılma' suçlarından dolayı tutuklanarak cezaevine sevk edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler