Takip Et

SON DAKİKA

"Size iyi bir baba olamadım, beni affedin" diyerek intihar etti

11 Ekim 2016, Salı 14:31

     


Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) memurlarından Aytekin Özyol (44), Atatürk Kongre Merkezi’nde yaşamına son verdi. Özyol, ailesine "Size iyi bir baba olamadım, beni affedin" şeklinde not bıraktı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde bulunan Meadros Salonunda saat: 10.30 sıralarında meydana geldi. ADÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nda memur olarak çalıştığı öğrenilen Aytekin Özyol, gece evine gitmedi. Özyol’un ailesi durumu polise ve ADÜ yönetimine bildirdi.

YANGIN MERDİVENİNDE BULUNDU

Telefonlarına ulaşılamayan Aytekin Özyol’u ADÜ içerisinde aramaya başlayan yetkiler, bir sonuca ulaşamadı. Bu sırada Atatürk Kongre Merkezinde bulunan Meadros Salonunda görevli bir personel salonun arka bölümünde kalan kulise malzeme almak için girdi. Aytekin Özyol’u yangın merdiveninde asılı olduğunu gören işçi, durumu ADÜ yetkililerine, yetkililer de polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Aytekin Özyol’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcılığı’nın el koyduğu olayda, Özyol’un cesedi ön incelemenin ardında bulunduğu yerden indirilerek, otopsi için morga kaldırıldı.

AİLESİNE NOT BIRAKTI

Aytekin Özyol’un TEKEL’de çalıştığı ve daha sonra TEKEL’in kapanmasının ardından kurumlar arası geçişle ADÜ’de 4C’li olarak çalışmaya başladığı öğrenildi. 44 yaşında intihar ederek yaşamına son veren Özyol’un son zamanlarda alkol ve maddiyata bağlı psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilirken, ailesine de "Size iyi bir baba olamadım. Beni affedin" şeklinde not bıraktığı ileri sürüldü.

Aytekin Özyol’un evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (HAKAN AKIN)

 

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler