Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da elindeki bıçakla trafiği birbirine kattı

11 Ağustos 2017, Cuma 15:30

     


Efeler’de psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir genç, elindeki ekmek bıçağıyla trafiği birbirine kattı. Daha sonra bileklerini kesen geç polis tarafından etkisiz hale getirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Aydın-İzmir Karayolu Eski Dörtyol Kavşağı’nda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İsminin Gürkan olduğu bir genç kavşağa gelerek beklemeye başladı. Bir süre sonra yanındaki ekmek bıçağını kaldırarak akan trafiğin içine daldı. Yaya geçidini kullanan vatandaşlar bıçaklı genci görünce büyük korku yaşadı. Vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İLK MÜDAHALEYİ POLİSLER YAPTI

Elindeki bıçakla ‘Doktor Çağlar’ diyerek bağıran genç bileklerini kestiği sırada polis ekipleri müdahale etti. Kan kaybeden gence polis ekipleri tampon yaparak kanı durdurmaya çalıştı. Genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 10 dakika trafiğin aksamasına neden olan olay bir süre paniğe neden oldu. İsminin Gürkan olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (HAKAN AKIN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler