Takip Et

SON DAKİKA

Çine'deki darp ve gasp olayına karışan 1 kişi tutuklandı.

11 Nisan 2021, Pazar 18:20

     


Çine'de önceki gün A.D. isimli kişiyi kaçırdıktan sonra öldüresiye döven 2 şüpheliden biri olduğu belirlenen Eray Kuyucu tutuklandı. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKAYINIZ!)

Çine'nin Karakollar Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, A. D. darp edilmiş ve Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Olayın aydınlatılması için Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı titiz çalışma sonucu olayın faillerini belirledi. Çine Sanayi Sitesi'nden araca bindirilerek Karakollar Mahallesi'nde darp olayı gerçekleştirdiği belirlenen 2 kişinin yakalanması için ekipler çalışma başlattı. Çalışmalar sonucu Eray Kuyucu önce gözaltına alındı, daha sonra da nöbetçi mahkemeye çıkartıldı. Darp edilen A.D.'nin cep telefonunu da gasp ettikleri belirlenen 2 zanlıdan biri olan Eray Kuyucu, tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Diğer şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Hastanede tedavisi devam eden A.D.'nin vücudunda çok sayıda kırık oluştuğu belirtilirken sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler