Takip Et

SON DAKİKA

Otoyolda zincirleme kaza: 9 yaralı

11 Ocak 2017, Çarşamba 11:45

     


Aydın-İzmir Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında bir minibüs ile üç otomobil birbirine girdi. Buzlanmanın yol açtığı kaza sebebiyle biri polis olmak üzere 9 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle yolda uzun kuyruk oluştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Aydın-İzmir Otoyolu Germencik gişeleri yakınlarında bugün saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Söke’den Efeler’e gitmekte olan 35 VY 852 plakalı Mustafa Dağ yönetimindeki otomobil, yoldaki gizli buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle bariyerlere savruldu. Bu sırada aynı istikamette ilerleyen Yusuf Çoban idaresindeki 48 KS 657 plakalı otomobil de gizli buzlanma nedeniyle önce bariyere, ardından kaza yapan diğer otomobile çarptı.

KAZAYA MÜDAHALE EDERKEN, CANINDAN OLUYORDU

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi çağrıldı. Ekipler, polis otosunu diğer şeride bırakarak kazaya karışan otomobil sürücülerinin yanına geldi. Bu sırada ailesiyle birlikte Aydın istikametine gitmekte olan Yahya Yavuz idaresindeki 33 AC 390 plakalı ticari araç da kazaya karışan diğer araçlara çarptı. Araçlar birbirine girdiği sırada olaya müdahale eden polis memuru İbrahim Karaarslan, savrulan araçlarla bariyer arasında sıkışarak ağır yaralandı.

MİNİBÜS DE DURAMADI

Kazaların yaşandığı karayolunda bir tur şirketine ait 39 TL 160 plakalı, içerisinde 15 yolcunun bulunduğu Mustafa Bağcık idaresindeki minibüs de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle diğer araçlara çarptı. Minibüste bulunan yolcular, firma tarafından çağrılan minibüsle yola devam etti.

BİLANÇO AĞIR

Kaza nedeniyle olay yerinde çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada 38 yaşındaki sürücü Yahya Yavuz’la birlikte eşi Songül Yavuz, çocukları Seyfullah Yavuz (19) ve 5 yaşındaki kızları Elif Yavuz, yaralanarak sağlık görevlilerin yaptığı ilk müdahalenin ardından 112 Acil servis ambulansıyla Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan polis memuru İbrahim Karaarslan ile birlikte Yusuf Çoban, Leyla Yıldırım, Esma Yıldırım ve Yücel Yıldırım ise Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OTOYOLDA TRAFİK KAPALI

Zincirleme kaza sebebiyle yolda uzun kuyruklar oluştu. Germencik’te otoyolu kullanacak olan sürücülere alternatif yol önerisinde bulunuldu. Yolda çalışmalar devam ederken jandarma ve polisin soruşturması sürüyor. (HAKAN AKIN/GÖKHAN DÜZYOL)

Otoyolda zincirleme kaza

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler