Takip Et

SON DAKİKA

Koca öldü, karısı komada

10 Aralık 2016, Cumartesi 19:34

     


Nazilli'de dün gece sobadan zehirlenen yaşlı çift sağlık ekiplerinden yardım istedi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Osman Bayamcı (79) ve Meryem Bayamcı (70) çiftine serum takıldı. Bir saat gözlem altında tutulan çift evlerine gönderildi. Bayamcı çiftinden haber alamayan kiracısı bugün balkondan girdiği evde yaşlı çifti hareketsiz yatarken buldu. Osman Bayamcı'nın öldüğü belirlendi. Meryem Bayamcı ise tedavi altına alındı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Turan Mahallesi 129/1 sokakta bulunan iki katlı bir binanın ikinci katında bugün saat: 14.30 sıralarında meydana geldi. Cuma günü saat: 22.00 sıralarında kömür sobasından sızan Karbonmoniksit gazından zehirlenen yurt dışından emekli Osman Bayamcı (79) ve Meryem Bayamcı (70) çifti 112 sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Gelen ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi acil polikliniğine getirilen yaşlı çifte burada yapılan ilk müdahalenin ardından serum verildi. Bir saat gözlem altına tutulan yaşlı çift daha sonra evlerine gönderildi.

KİRACISI BALKONDAN GİRDİĞİ EVDE HAREKETSİZ YATARKEN BULDU

Bugün öğle saatlerine kadar yaşlı çiftten haber alamayan alt katta oturan kiracısı, Polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Bu sırada duvara dayadığı merdivenle balkondan içeriye giren kiracı, Osman Bayamcı’yı sobanın bulunduğu oturma odasında kanepede, eşi Meryem Bayamcı'yı ise yerde hareketsiz yatarken buldu. Eve gelen sağlık ekipleri Osman Bayamcı'nın öldüğünü tespit etti. Baygın olduğu belirlenen Meryem Bayamcı ise Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Osman Bayamcı’nın cesedi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından önce Nazilli Devlet Hastanesi morguna, ardından da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (CEM ULUCAN) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler