Takip Et

SON DAKİKA

Buharkentli iki kız kardeşi kaza ayırdı

10 Aralık 2016, Cumartesi 13:34

     


Denizli’de önceki gün meydana gelen kazada Buharkentli iki kız kardeşten biri öldü, diğer kız kardeş ile ölen ablanın çocuğu yaşam savaşı veriyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Buharkent’i yasa boğan kaza önceki gece Denizli’nin Pınarkent Mahallesi, Ankara karayolu üzerindeki kavşakta saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Buharkent’te oturan iki çocuk annesi 36 yaşındaki Semra Taşkırmaz, oğlu Batu Yalçın (8) ve kız kardeşi Şenay Taşkırmaz ile birlikte 20 DN 074 plakalı otomobili ile Denizli’ye gezmeye gitti.

Denizli –Ankara karayolunda seyir halinde iken kavşakta, Çardak istikametine seyrederken kırmızı ışıktan geçen Ünal Kalkan’ın kullandığı 20 ZK 463 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tekstil malzemesi yüklü olduğu öğrenilen TIR refüje çarptı; otomobil içindeki sürücü Semra Taşkırmaz, oğlu Batu Yalçın ve kız kardeşi Şenay Taşkırmaz, ağır şekilde yaralandı. Araç içinde sıkışan yaralılar, İtfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarılıp Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Semra Taşkırmaz, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yoğun bakım ünitesinde tedavileri süren oğlu Batu Yalçın ile kız kardeşi Şenay Taşkırmaz’ın da durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazanın TIR'ın kırmızı ışıkta geçmesi nedeniyle meydana geldiği öğrenildi.

Cenazesi Buharkent’e getirilen Semra Taşkırmaz, dün Savcıllı Mahalle Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında mahalle mezarlığında toprağa verildi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler