Takip Et

SON DAKİKA

Trafik kazası yaralıları, yarım saat ambulans bekledi

10 Ekim 2016, Pazartesi 15:38

     


Karacasu’da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan iki kişi, Karacasu Devlet Hastanesi'ne ait ambulansın hasta sevki için Nazilli’ye gitmesi nedeniyle yarım saat ambulans bekledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay Karacasu- Tavas Karayolu Ataköy yol ayrımında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Karacasu’dan 09 H 0944 plakalı aracıyla yola çıkan, evli ve iki çocuk babası 60 yaşındaki Ali Yörük, Ataköy yol ayrımında sinyal vererek dönüş yaptığı sırada karşı istikametten gelen, Nedim Demir’in (51) kullandığı 35 TNH 53 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada araç sürücüsü Ali Yörük araçta sıkışırken Torbalı'da polis memuru olarak görev yaptığı öğrenilen Nedim Demir, kazadan yara almadan kurtuldu, ancak sağ ön koltukta oturan eşi Hatice Demir (47) ağır yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen jandarma ve itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan Ali Yörük’ü kurtarmak için aracın kapısını kesti. 112 Acil Servis görevlileri, belden aşağısı tutmayan, yaralı Ali Yörük’ü araç içinden çıkarmak için uzun uğraş verdi. Sıkıştığı araçtan güçlükle çıkarılan Ali Yörük ve diğer yaralı Hatice Demir’i hastaneye nakletmek için dakikalarca ambulans beklendi.

KADINLAR SEFERBER OLDU

Ataköy Mahallesi’nden kaza yerine gelen kadınlar, yaralı Hatice Demir’i güneşten korumak için yelekleri ile gölge oluşturmaya çalıştı. Gelen ilk ambulansın sedyesine yatırılan kadının, nefes alamadığını söylemesi üzerine oksijen tüpü takıldı ve sedye üzerine yatırılarak ikinci bir ambulansın gelmesi için yarım saat bekletildi. İkinci ambulans geldikten sonra her iki yaralı da Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazanın ardından Karacasu-Tavas karayolu tek taraflı olarak bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açılırken jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazaya karışan Ali Yörük’ün kısa bir süre önce de kaza yaptığı öğrenildi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler