Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası'nda cinayet

10 Ekim 2016, Pazartesi 10:26

     


Ayrı yaşadığı eşinin sevgilisini sekiz yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim olan Güney A. (45) cinayeti itiraf etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, bugün saat 00. 15 sıralarında Kuşadası Hanım Camisi'nin bahçesinde meydana geldi. Ayrı yaşadığı eşinin sevgilisi Çetin Fırat (43) ile telefonda tartışan Güney A., ardından Hanım Camisi'nin bahçesinde buluştuğu Fırat ile tartışmaya devam etti. Güney A., yanında getirdiği bıçakla Çetin Fırat'ı sekiz yerinden bıçakladı. Olayı gören vatandaşların polise ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle bölgeye gelen ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çetin Fırat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİSE TESLİM OLDU

Çetin Fırat'ı sekiz yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Güney A. evine giderek 155'i aradı, cinayet işlediğini ve teslim olmak istediğini belirtti. Güney A'nın ikametine giden polis ekipleri, Güney A'yı ifadesi için Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Çetin Fırat ile ilk olarak telefonda tartıştığını belirten Güney A., Fırat'ın kendisine ve çocuklarına küfür, ettiğini, öldürmekle tehdit ettiğini iddia etti. Bunun üzerine Fırat ile Hanım Camisi'nin bahçesinde buluştuklarını söyleyen Güney A., Fırat'ın elini beline götürmesi üzerine yanında getirdiği bıçakla öldürdüğünü itiraf etti. (MEHMET ÇALIK)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler