Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de kadın cinayeti

9 Ekim 2016, Pazar 10:21

     


Didim'de bir süre önce eşiyle tartışarak evden ayrılan Senem Zeybek (22) ve annesi Saniye Özdemir (45), öfkeli koca Nazmi Zeybek tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Cinayetin ardından kayıplara karışan Nazmi Zeybek'in yakalanması için çalışma başlatıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Efeler Mahallesi, Kavala Caddesi, Cemil Karakış sitesinde bugün geç saatlerde meydana geldi. Bir süre önce eşi Nazmi Zeybek ile tartışan bir çocuk annesi Senem Zeybek (22), evinden ayrılarak annesi Saniye Özdemir’in (45) evine yerleşti. Gece saatlerinde ayrı yaşadığı eşi Senem Zeybek ile konuşmak için kayınvalidesi Saniye Özdemir'in evine gelen Nazmi Zeybek, çıkan tartışma üzerine kayınvalide Saniye Özdemir’i ve tekrar barışma teklifini reddeden eşi Senem Zeybek’i yakın mesafeden pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü. İki kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Silah sesini duyan komşularının ihbarı ile olay yerine gelen sağlık görevlileri, iki kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay sonrası araştırma başlatan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, cinayeti Senem Zeybek’in eşi Nazmi Zeybek’in işlediğini tespit etti.

Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesi sonrası Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırılan iki kadının cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay sonrası suç aleti ile birlikte firar eden şüpheli Nazmi Zeybek’in arandığı bildirildi. Bir kargo firmasında kurye olarak çalışan Zeybek'in sosyal medya sayfasında son olarak 2 Eylül'de "En değerli varlığım. Canım eşim, kader ortağım, dert arkadaşım. Evimin neşesi, yuvamın direği sen varlığınla çok yaşa. Seni veren Allah'a şükürler olsun" diye yazdığı görüldü. (EDİZ VERDİOĞLU)

Yan yana gömüldüler

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler