Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’da kar maskeli cinayet

9 Ekim 2016, Pazar 04:55

     


Köşk'te otomobili durdurularak kar maskeli bir kişi tarafından kafasından vurulan 39 yaşındaki kasap Mustafa Turhan, olay yerinde can verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Köşk İlçesi Meslek Lisesi girişinde bugün saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Çevre Yolu'nun Meslek Lisesi yakınlarında kendisine ait 09 U 0121 plakalı otomobili ile seyir halinde olan Mustafa Turhan’ın (39) otomobili, arkadan kendisini takip eden motosikletli bir kişi tarafından durduruldu. Otomobilinden inen Mustafa Turhan, görgü tanıklarının ifadelerine göre kar maskesi takan kimliği belirsiz kişi tarafından av tüfeğiyle kafasından vuruldu. Kar maskeli kişi, daha sonra plakasız motosikletiyle olay yerinden kaçarken, olayı görenlerin haber vermesiyle bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Turhan’ın hayatını haybettiğini belirledi.

Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, kaçan kişinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Kasaplık ve celeplik yapan Mustafa Turhan’ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. (CEM ULUCAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler