Takip Et

SON DAKİKA

Alkollü sürücüyü kaza durdurdu

9 Ağustos 2017, Çarşamba 03:21

     


Efeler’de alkollü olduğu tespit edilen sürücü B.P. (25), iddiaya göre önüne çıkan bir başka araçtan kurtulmak isterken 2 ayrı otomobile çarptı. Yolda ters dönen otomobil zorlukla durabildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Kent Meydanı’nda saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Ramazanpaşa istikametinden Adnan Menderes Bulvarı’na giren B.P. idaresindeki 50 AJ 800 plakalı otomobil, park halindeki 48 ACH 53 plakalı hafif ticari araca çarptı. Hızını alamayan otomobil, 50 metre ileride yolun içinde ters dönerek durabildi. Çarpılan 48 ACH 53 plakalı hafif ticari aracın da önünde park halinde bulunan 20 AZA 13 plakalı otomobile çarpması sonucu, iki otomobilde de maddi hasar oluştu.

Yapılan muayenede 220 promil alkollü çıktığı öğrenilen B.P., Abide Kavşağı’nda önüne çıkan bir ticari araca çarpmamak için direksiyonu kırdığını ve diğer aralara çarptığını söyledi. Sürücü, diğer aracın ise olay yerinden kaçtığını öne sürdü.

Kazanın, trafiğin yoğun olmadığı bir saatte meydana gelmesi, olası bir yaralanmayı da önledi. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler