Takip Et

SON DAKİKA

Çine'deki kazada bir kişi öldü

9 Temmuz 2017, Pazar 11:50

     


Çine- Karpuzlu Karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Çine Devlet Hastanesine kaldırıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, bu gece saat 03:20 sularında Çine'nin Yörükler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Karpuzlu'dan Çine'ye gelmekte olan 34 yaşındaki Mustafa Aydın Alp yönetimindeki otomobil, Çine'den Karpuzlu'ya gitmekte olan 35 yaşındaki Özcan Şanlıtürk idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada Mustafa Aydın Alp olay yerinde kaybederken, diğer aracın sürücüsü Özcan Şanlıtürk (35) ve aynı araçta bulunan Gökhan Ersoy (27) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Çine Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Mustafa Aydın Alp'in cenazesi, Çine Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Alp'in, Kabataş Mahallesinde yaşadığı öğrenildi. Bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Alp'in üç çocuk babası olduğu bildirildi. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler