Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da operasyon: 3 tutuklama

9 Mayıs 2017, Salı 18:01

     


Narkotik suçlarla mücadele kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlara bağlı olarak Söke’de 6 kişi yakalandı. 5 aydan 4 yıla kadar kesilmiş cezası bulunan, İ.Ç., E.Y. ve O.E., tutuklanarak cezaevine konulurken üç kişi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Kaymakamlığı’nca yapılan açıklamada; Söke’de gerçekleştirilen narkotik suçlarla mücadele uygulamasında 35 iş yerinin kontrol edilerek 980 kişinin sorgulandığı, 6 zanlının gözaltına alındığı bildirildi. Uygulamada 171 araç kontrol edilirken 2 araç trafikten men edildi. Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan O.E’nin hırsızlık suçundan 2 yıl 6 ay, İ.Ç’nin uyuşturucu suçundan 4 yıl 2 ay ve E.Y’nin hırsızlık suçundan 5 ay kesilmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edilirken, bu 3 zanlının çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği açıklandı. Yakalanan diğer 3 şüphelinin ise çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ifade edildi.

 

POMPALI TÜFEK VE KURUSIKI TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan uyuşturucu operasyonunda da bir miktar uyuşturucu, 1 pompalı tüfek ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen T.U., H.A., G.Ç. ve H.K. yakalanırken, işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan şüpheliler, mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler