Takip Et

SON DAKİKA

Feci kazada anne ve kızları boğularak can verdi

8 Haziran 2017, Perşembe 13:49

     


Söke’de hatalı dönüş yaptığı ileri sürülen otomobile, Ali Atmış'ın kullandığı pikap çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle sazlık alana yuvarlandı. Otomobilde bulunan Hatice Yalçınkaya (40) ile kızları Merve (18) ve Zahide Aleyna Yalçınkaya (7) olay yerinde boğularak yaşamını yitirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Didim- Söke Karayolu Tuzburgazı yakınlarında saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Tuzburgazı Mahallesi’nde yaşayan Hatice Yalçınkaya (40), kızları Merve (18) ve Zahide Aleyna Yalçınkaya (7) ile birlikte Söke’de bulunan sağlık ocağına gitmek için kızı Merve'nin kullandığı 09 SE 991 plakalı otomobille yola çıktı. Yaklaşık 1 kilometre ilerleyen otomobilde bulunan aile, evlerinde bir şey unuttuklarını fark etti. Sürücü Merve Yalçınkaya, geri dönmeye çalışırken, aynı istikamette ilerleyen Ali Atmış’ın kullandığı 09 YH 056 plakalı pikapla çarpıştı.

 

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil sazlık alana uçtu. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Sazlık alana uçan otomobil suya gömüldü. Tamamen suya gömülen otomobil tesadüfen olay yerinden geçen bir traktör yardımıyla sudan çıkarıldı. Sağlık ekipleri otomobil içinde sıkışan anne Hatice Yalçınkaya ile kızları Merve ve Zahide Aleyna Yalçınkaya olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Feci kazada yaşamını yitiren anne ve kızlarının cenazeleri otopsi yapılmak üzere Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi alan baba Adnan Yalçınkaya ve ailenin yakınlarının gözyaşları yürekleri burktu.

 

Kaza sonrası pikap şoförü Ali Atmış, gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (HAKAN AKIN)

Söke-Didim yolundaki kazada 3 kişi hayatını kaybetti

Aydın'da iki otomobil çarpıştı: 1'i çocuk 3 kişi öldü

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler