Takip Et

/>

SON DAKİKA

Ailesi her yerde onu arıyor

8 Nisan 2021, Perşembe 10:43

     


Efeler Ovaeymir Mahallesi’ndeki evlerinden ‘Hastaneye gidiyorum’ diyerek ayrılan 24 yaşındaki Aynur Şirin’den 2 gündür haber alamadıklarını belirten ailesi, duyarlı vatandaşların desteğini beklediklerini ifade etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ovaeymir Yunus Emre Caddesi’ndeki evlerinden Salı günü saat 15.00 sıralarında ayrılan Aynur Şirin, bir daha evine dönmedi. Psikolojik sorunları olduğunu belirten abisi Sedat Şirin, gören vatandaşların polis ekiplerine haber vermesini talep etti.

Daha önce de kardeşi Aynur Şirin’in psikolojik sorunlar nedeniyle intihara teşebbüs ettiğini belirten abisi Sedat Şirin, “Kardeşimin yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle birkaç kez intihara teşebbüs etti. Tedavi süreci devam ediyordu. Salı günü de ‘doktora gidiyorum’ diye evden ayrılmış. O günden bu yana kendisinden haber alamıyoruz. Kardeşim 1.75 boylarında ve üzerinde mavi bir elbise vardı. Gören duyarlı vatandaşların 112’den yetkililere veya 0543 622 09 56 numaralı telefonumdan bize haber vermelerini talep ediyoruz. Kardeşimin hayatından endişe etmeye başladık, inşallah kötü bir haber almadan kendisine ulaşırız” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler