Takip Et

SON DAKİKA

14 yıl süren dava sonuçlandı

7 Haziran 2017, Çarşamba 09:38

     


Aydın’da 2003'te yağma, talan ve suç örgütü kurmak suçlarına adları karışan Yusuf İzzettin Gülgör (62) ve İbrahim Hayati Köylü (49) tutuksuz yargılandıkları davadan hapis cezası alınca yakalandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, İzmir'de 2008 yılında suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen "Anafor" operasyonun ardından açılan ve 176 kişinin yargılandığı davada, bazı sanıkların cezasını onarken bazılarının da bozulmasına karar vermişti. Tutuksuz yargılanan Yusuf İzzettin Gülgör ve İbrahim Hayati Köylü'nün davası 14 yıl sonra sonuçlandı. İzmir Ağır Ceza Mahkemesi, İki sanığa 8'er yıl 4'er ay hapis cezası verdi.

 

TOPLAM CEZA 16 YIL 8 AY

İncirliova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir lokantada garsonluk yapan İbrahim Hayati Köylü'yü dün sabah saatlerinde yakaladı. Yakalanan Köylü, aynı suçla ceza alan Yusuf İzzettin Gülgör'ü telefonla arayarak emniyete gelmesini söyledi. Emniyete gelen Gülgör ve Köylü, haklarında kesinleşmiş 8 yıl 4'er yıl hapis cezası nedeniyle sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

KÖPEK KULÜBESİNDE HİNT KENEVİRİ

İncirliova Sandıklı Mahallesi'nde 2015 yılında gerçekleştirilen operasyonda, Yusuf İzzettin Gülgör’e ait mısır tarlası, bağı köpek kulübesi ve bahçede yüz kök Hint keneviri ele geçirilmişti. Ağaç gibi büyüyen Hint kenevirlerini sökmek için jandarma ekipleri yoğun çaba sarf etmişti. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler