Takip Et

SON DAKİKA

Söke’den Ağrı'ya uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

6 Aralık 2017, Çarşamba 18:14

     


Söke’de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, şüphelilerden 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Söke Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nce uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen İ.K., M.I., S.Y., ve D.B.’ye operasyon düzenledi. Yapılan operasyon sonucu yakalanan şüphelilerin üzerinde arama yapan ekipler 3.4 gram sentetik kannabionid, 7.9 gram esrar ve 1.6 gram kokain ele geçirildi. Şüphelilerin uyuşturucu sattıkları 6 kişiye de uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan adli işlem yapıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.K., M.l. ve S.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden D.B’nin ülkeye yasa dışı yollardan geldiği belirlenerek sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı.

 

UYUŞTURUCUYU PASTA KUTUSUNA GİZLEMİŞ

 

Ayrıca Söke Otobüs Terminali’nden Ağrı’ya uyuşturucu gönderileceği bilgisine ulaşan ekipler İ.G’yi takibe aldı. Söke ve Germencik Emniyeti’nin koordineli çalışması sonucu İ.G., yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise pasta kutusu içerisinde gizlenmiş vaziyette 7 gram kokain ele geçirildi. İ.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler