Takip Et

SON DAKİKA

Söke’de aynı anda iki yangın

6 Ekim 2016, Perşembe 18:20

     


Söke’de aynı anda kullanılmayan bir evde ve saman deposunda çıkan iki yangın, çevreyi duman altında bıraktı. İtfaiye ekipleri iki yangına da müdahale ederek alevleri daha fazla büyümeden söndürürken 6 bin paket saman kullanılamaz hale geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke’de saat 14.30 sıralarında önce Bağarası yolunda Niyazi Anmak’a ait saman dolu depoda yangın çıktı. Yangının yan taraftaki anız yangını sırasında alevlerin rüzgarın da etkisiyle saman yığınlarına sıçramasından kaynaklandığı ifade edildi. Altı bin paket saman, kısa sürede için için yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri 2 saat boyunca yanan samanları, kepçe yardımıyla sündürmeye çalıştı. Saman deposunun sahibi Niyazi Anmak, yangının bir anda çıktığını, itfaiyeye haber verinceye kadar rüzgarın etkisiyle tüm balyalara sıçradığını ve zararının büyük olduğunu söyledi. Yangın nedeniyle Bağarası yolunda duman altında kalan sürücüler tedirgin oldu.

KEMALPAŞA’DA EV YANGINI KORKUTTU

Aynı anda çıkan ikinci yangın ise Kemalpaşa Mahallesi'ndeki tarihi evlerin ortasında kalan, kimsenin kullanmadığı eski bir ahşap evde yaşandı. Yangının neden çıktığı henüz bilinmezken bir anda çatıyı saran alevler, itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından hortumlarl su sıkılarak kontrol altına alındı. Vatandaşlar alevlerin çevredeki evlere sıçrama korkusu yaşarken İtfaiyenin dikkatli davranmasıyla yangın büyümeden kontrol altına alındı. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler