Takip Et

SON DAKİKA

Kazaya yanlış park mı sebep oldu?

6 Ekim 2016, Perşembe 19:18

     


Çine’de TIR ve otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazazede sürücüler ve kazaya tanıklık eden vatandaşlar, bulvar kenarına park edilen bir kamyonun, kazaya sebebiyet verdiği iddiasında bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Çine Adnan Menderes Bulvarı Garaj Kavşağı'nda saat 16.15 sıralarında meydana geldi. Çine’den Efeler istikametine ilerlemekte olan ve Garaj Kavşağı'ndaki kırmızı ışıkta duran Muammer Öztürk yönetimindeki 09 LD 592 dorse ve 09 C 0154 plakalı TIR ile Numan Akboğa yönetimindeki 48 YL 533 plakalı otomobil, ışığının yeşile dönmesiyle birlikte yan yana hareket etti. 48 YL 533 plakalı otomobilin sürücüsü Numan Akboğa, 50 metre ileride, bulvar kenarına park edilen kamyona çarpmamak için direksiyonu sol şeride doğru kırınca TIR ile çarpıştı. Otomobil sürücüsü Numan Akboğa ve yanındaki Münevver Şavk, hafif şekilde yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri gerçekleştirilen yaralılar, Çine Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

BULVARA PARK EDİLEN KAMYONUN PLAKASINI VATANDAŞLAR VERDİ

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan otomobil sürücüsü Numan Akboğa, bulvara park edilen araca çarpmamak için direksiyonu sol şeride doğru hafif kırdığını anlatırken olayın gördü tanıkları da park halinde bulunan 20 LZ 163 plakalı kamyonun kazaya sebep olduğunu iddia ettiler. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (OSMAN YURTTAŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler