Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de evde çıkan yangında kundaklama iddiası

6 Ekim 2016, Perşembe 01:46

     


Didim'de çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Yangın esnasında evde mahsur kalan yaşlı kadın ile özürlü oğlu komşuları ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yangının, ev sahibi Servet Yalmıç’ın kundaklaması sonucu çıktığı iddia edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yangın, Yeni Mahalle, Ortaokul Caddesi’nde Servet Yalmıç’a ait tek katlı evde dün saat 23.00 sıralarında çıktı. Evden dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, yaşlı kadın ile özürlü oğlunu kurtardıktan sonra yangına müdahale etti. Evde bulunan bir adet mutfak tüpü yangın esnasında patlarken, yangını izleyen çevredeki vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırıldı. Bir adet mutfak tüpü de itfaiye ekiplerince dışarıya çıkartıldı. Yangın sonucu ev ve içindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Didim Belediyesi’nde zabıta olarak çalışan Servet Yalmıç’a ait evde çıkan yangın esnasında, evde bulunan Yalmıç’ın annesi Bahriye Yalmış ile ağabeyi Erkan Yalmıç, 112 Acil Servis ekiplerince Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KUNDAKLAMA İDDİASI

Yangının ev sahibi Servet Yalmıç’ın kundaklaması sonucu çıktığı iddia edildi. Yangından önce eşiyle tartıştığı iddia edilen Yalmıç’ın annesi Bahriye Yalmıç’a eşinin eşyalarını toplayarak evden gitmesini istediği, aksi halde evini yakacağını söylediği öğrenildi. Anne Bahriye Yalmıç ile çevredeki vatandaşların ifadelerine başvuran Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler