Takip Et

SON DAKİKA

İşte FETÖ’nün Çine’de dua ettiği 10 kişi

5 Aralık 2016, Pazartesi 08:00

     


Çine’de yapılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyonda tutuklanan M.D.’nin evinde yapılan aramada, “Dua edilecek 10 kişi” başlıklı bir liste bulundu. M.D., “Listedekilerin hidayete ermeleri için dua ediyordum” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin başlatılan FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Çine’de yapılan operasyonda ilginç bir bilgi daha ortaya çıktı. Tutuklanan 18 kişiden biri olan ve bir süre önce Çine Devlet Hastanesi'ndeki kamu görevinden ihraç edilen M.D.’nin evinde yapılan aramada, “Dua edilecek 10 kişi” başlıklı bir liste ele geçirildi. Listede, Çine’deki kamu kuruluşlarında çalışan ya da esnaflık yapan F.K., O.G.S., O.S., E.Ş., E.T., S.Ç., R.T., N.Ç. ve E.S.’nin isimlerinin ve yanlarında unvanlarının yazılı olduğu belirtildi. İlginç liste, M.D.’nin sorgusunda kendisine sorulurken, M.D.'nin ise F.K., O.G.S., O.S.’nin akrabaları, E.Ş., E.T., R.T. ve S.Ç.’nin mesai arkadaşları, N.Ç. ve E.S.’nin ise Çine’deki iki esnaf olduğunu söylediği öğrenildi.

“HİDAYETE ERMELERİ İÇİN DUA ETTİM”

Dua listesini kendisinin hazırladığını ifade eden M.D., “Bu isimleri geçen arkadaşlar benden dua etmemi, hidayete ermeleri için dua etmemi istediler. Ben de namaz bitimi dua ediyordum” diyerek kendini savundu. Bank Asya’ya kayyum atandığı tarihten sonra bankada hesap açtığı ve örgütün şifreli haberleşme için kullandığı ByLock programını yüklediği anlaşılan M.D., tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevi’ne gönderildi. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler