Takip Et

SON DAKİKA

"Çocuğunu seven ona motosiklet almasın"

5 Aralık 2016, Pazartesi 09:21

     


Efeler’de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, hurdaya dönen motosiklette bulunan iki kişi yaralandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Zeybek Mahallesi, TOKİ Kavşağı'nda meydana geldi. Işıklı'dan Efeler istikametine seyreden Barış Çelik idaresindeki 09 FR 768 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Barış Çelik ve arkasında oturan arkadaşı Alpay Ceylan yol kenarına savruldu. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı gençleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Kazada yaralanan gençlerin ikisinin de ayak ve kollarında kırıkların meydana geldiği ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

AİLELERİ DE UYARDI

Ülkede meydana gelen motor kazalarında hayatını kaybeden gençlerin aileleri ile birlikte kendisinin de kahrolduğunu söyleyen baba Bayram Çelik, gencecik hayatların motor hevesi yüzünden son bulması ve sakat kalmasını istemediğini belirtti. Ülkede motor kullanıcılarına yeterli saygının gösterilmediği gibi, gençlerin de yeterli eğitimi olmadan kolayca motor sahibi olabildiğini söyleyen Çelik, “Çocuklarınız sırf heves etti diye motor almalarına izin vermeyin. Bizim ülkemizde ne yeterince motorluya saygı var, ne de motor kullanmak isteyenler için eğitim var. Ben oğlumu motosiklet hevesinden uzaklaştıramadım. Beni dinlemedi şimdi bir çok yeri kırık vaziyette hastanede yatıyor. Buna da şükür. Daha kötüsü de olabilirdi. Motosiklet almayı düşünen gençlere ibret olsun. Aileleri buradan uyarıyorum, çocuğunuzu seviyorsanız ona motosiklet almayın” dedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler