Takip Et

SON DAKİKA

Dalgıca çarptığını kendi ihbar etmiş

5 Ekim 2016, Çarşamba 16:08

     


Kuşadası'nda balık avlarken üzerinden tekne geçen Hakan Güler'in ölümüne sebep olan kişi, suçunu itiraf etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada, Pine Bay Otel'i açıklarında, Çamlimanı mevkisinde meydana gelen olay sonrası

Güvenlik ALO-168 ihbar hattını arayan bir erkeğin, "Bir kaza var Kuşadası'nda, ben bir zıpkıncıya çarptım, bayağı ağır yaralanma var, battı, çıkarmamız lazım, benim ismim Y.K. ben çarptım" şeklinde beyanda bulunduğu, alınan ihbar üzerine SAGET-23 Komutanlığı tarafından Kuşadası Limanı'ndan ileri hareketle olay yerine ulaşıldığı belirtildi.

Olay yerinde tekne üzerinde O.G., İ.M. ve yanında pasaportu bulunmayan yabancı uyruklu bir erkek kişinin bulunduğu, teknenin sağ tarafında deniz içerisinde bulunan dalış kıyafetli bir erkek kişinin görüldüğü bildirilen açıklamada, su üzerinde dalış kıyafetli Hakan Güler'in ölmüş vaziyette bulunduğu kaydedildi..

Olay yerine sonradan farklı bir sürat teknesiyle gelen Y.K.isimli şahsın, kaza esnasında tekneyi kendisinin kullandığını, olaya ilişkin yaşadıklarını anlatacaklarını beyan ettiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Söke Kıryarlar Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde öğretmenlik yapan, evli iki çocuk babası Hakan Güler (54), perşembe günleri dersi olmadığı için dalış yapmak için denize gitmiş, zıpkınla balık avlamak için dalış yaptığı sırada da üzerinden, Pine Bay Otel Su Sporları Merkezi'nde çalışan Y.K, idaresindeki su sporları teknesi geçmişti. (SUAT DENİZ)

Balık avlarken üzerinden tekne geçen öğretmen öldü

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler